Informatie met betrekking tot uw bestelling

Bestelling

Wanneer u een bestelling op onze website heeft geplaatst zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Kerstbomen tot 1,75 meter worden wanneer ze op werkdagen voor 14:00 uur besteld zijn dezelfde dag nog verzonden. U ontvangt automatisch een track- en trace code per mail. (Let op: deze kan ook in uw spambox terecht komen). 

U kunt uw kerstboom online bestellen van maandag 1 november t/m dinsdag 21 december 2021 14:00 uur.

Levering

Via Echte Kerstboom bezorgen wij uw verse kerstboom tot aan de deur in heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden en Zeeland.

Kerstbomen tot 1,75 meter worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd door PostNL. L, XL & XXL kerstbomen worden door onze koerier uitsluitend op dinsdag en donderdag bezorgd. Helaas kunnen wij u van tevoren niet vertellen hoe laat de boom bezorgd wordt, i.v.m. de planning van de koerier.

Op de kalender op onze website kunt u aangeven wanneer u uw kerstboom wilt ontvangen. U kunt uw kerstboom dus ook alvast in het voren bestellen.

Bestel uw kerstboom op tijd. 

Retourneren

Echte Kerstboom verkoopt kerstbomen van hoge kwaliteit. Onze kerstbomen worden na uw bestelling vers voor u gezaagd op ons kerstbomenveld. Omdat kerstbomen een natuurproduct zijn is het helaas niet mogelijk om de boom te retourneren.

Bij klachten kunt u contact opnemen via: info@echtekerstboom.nl.