Online kerstboom bestellen in Arnhem. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

U bent op zoek naar een mooie en verse kerstboom in Arnhem en wilt die het liefst online bestellen? Dan bent u bij Echte Kerstboom op het juiste adres.

Bespaar uzelf de naalden in de bekleding van uw auto of de pijnlijke rug na het op de fiets fietsen met een kerstboom en koop er een in onze webwinkel. De bomen worden op bestelling gezaagd: op werkdagen voor 14:00 besteld, de volgende dag gratis bezorgd. (En zoals gezegd: een etmaal voordat de boom bij u op de stoep werd afgeleverd, stond hij nog op ons kerstbomenveld in de grond.)

Boerderij ’t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. Wat veel mensen niet weten, is dat een kerstboom veel verzorging nodig heeft. Een gemiddelde boom staat zeven jaar op het land voor hij de grootte van twee meter bereikt. Zo’n boom moet drie keer per jaar worden bijgeknipt om hem in model te houden. Dat gebeurt allemaal met de hand. En dan moet het onkruid ook nog eens driemaal per jaar worden weggemaaid.

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ’t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. Een online verkooppunt. U vindt hier de Nordmann en de Servische spar. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd door een pakketdienst. Of u nu in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag of Arnhem woont – waar u woont maakt niet uit. De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste noot: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.