Online uw echte kerstboom bestellen bij Echte Kerstboom

Koop uw echte kerstboom online, zonder gedoe

Bij Echte Kerstboom verkopen wij – zoals de naam al zegt – echte kerstbomen. Onze kerstbomen komen vers van het land en worden na bestelling vers voor u gezaagd op ons kerstbomenveld.

Kerstbomenveld van Echte Kerstboom

Van ons land direct naar uw voordeur

Echte Kerstboom is de webshop van Boerderij ‘t Geutjen, een kerstbomenkwekerij die gevestigd zit in Doetinchem. Boerderij ‘t Geutjen verkoopt al maar liefst meer dan 35 jaar kerstbomen aan huis, maar sinds 2016 zijn zij ook begonnen met een webshop in echte kerstbomen. Tegenwoordig is (bijna) alles te bestellen, dus waarom een echte kerstboom niet?

De kerstbomen worden gekweekt op zandgronden rondom de boerderij. Hierbij wordt elke boom met zorg behandeld: de kerstbomen moeten worden gesnoeid, onkruidvrij worden gehouden en in droge tijden extra worden bewaterd. Uiteindelijk hebben wij maar één doel, en dat is om u ieder jaar weer een geweldige Kerst te bezorgen met een prachtige echte kerstboom vers van het land. Vers van ons land en direct naar uw voordeur, omdat onze kerstbomen op de datum van verzending worden gezaagd op ons kerstbomenveld. Echte Kerstboom biedt u daarom 100% versheidsgarantie.

Echte Kerstboom, Holly, kerstgeit

Het aanbod aan echte kerstbomen

Iedereen heeft een andere smaak, zo ook in kerstbomen. Ons aanbod aan echte kerstbomen bestaat uit verschillende soorten, zodat er altijd wel een kerstboom tussen zit die bij u past. In onze webshop vindt u:

Nordmann kerstbomen
Picea Omorika
Picea Abies 

Met de juiste verzorging kunt u lang genieten van uw echte kerstboom. Erg belangrijk aan de verzorging van een kerstboom is het geven van water. Een kerstboom is net een snijbloem en heeft net zo goed water nodig om lang mooi te blijven. Met een EasyFix kerstboomstandaard kunt u uw kerstboom gemakkelijk water geven. Deze standaard beschikt over een waterreservoir waardoor zelfs een gezaagde kerstboom voldoende water kan opnemen.

Echte kerstboom online bestellen

Meer weten?

Wilt u meer weten over Echte Kerstboom, het aanbod of onze EasyFix kerstboomstandaarden? Ga dan naar onze webshop voor meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.