Online kerstboom bestellen in Noord-Brabant. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

Boerderij ’t Geutjen is al meer dan dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom met zorg behandeld. Een kerstboom staat gemiddeld zeven jaar op het land voor hij gerooid kan worden – een Nordmann zelfs nog langer. Gedurende die jaren worden de bomen drie keer per jaar handmatig bijgesnoeid zodat ze in dat piramide-achtige model blijven groeien. Daarnaast wordt het onkruid tussen de bomen meerdere keren per jaar met een handmaaier weggemaaid, zodat er geen bruine takken aan de onderkant ontstaan. U begrijpt: het is nog een hele klus om een mooie kerstboom te kweken.

Online kerstboom bestellen

De mooiste kerstboom van Noord-Brabant koopt u bij Echte Kerstboom. Vandaag besteld, morgen in huis. En altijd vers gezaagd! Echte Kerstboom is de webwinkel van Boerderij ‘t Geutjen. Het concept is heel simpel. U bestelt een kerstboom, wij zoeken een mooie voor u uit op het veld rondom onze boerderij en zagen hem om. Als u de boom voor 14:00 uur bestelt, doen we hem diezelfde dag nog op de post en heeft u hem de volgende dag binnen. Verser kan niet! En u heeft nooit meer last van naalden op de achterbank of een stijve arm van het vasthouden op de fiets.

Echte kerstboom online kopen in Noord-Brabant

Sinds 2016 bezorgen we gratis door heel Nederland. U vindt ons assortiment in onze webshop. U vindt hier bijvoorbeeld de Nordmann en de Servische spar, maar ook andere soorten in verschillende maten worden in deze online winkel verkocht. De bomen die u via deze webwinkel kunt bestellen, worden (als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst) nog dezelfde dag gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd. Of u nu in Amsterdam of Rotterdam, Groningen of Maastricht, Zwolle of Tilburg woont.

Gratis bezorging

Door de drukte kan het in een enkel geval voorkomen dat de boom iets later wordt bezorgd. We sturen u direct na de bestelling de Track & Trace-code, zodat u kunt zien wanneer de boom wordt bezorgd. Ook kunt u aangeven wanneer de boom moet worden bezorgd. Op de kalender bij ons bestellingsformulier kunt u overigens ook aangeven op welke datum u de boom in huis wilt hebben. Is het bijvoorbeeld 30 november, maar wilt u de boom op 7 december bezorgd hebben? Dan kunt u dat aangeven op de kalender.

Kerstboomstandaard

Onze kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze standaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Ideaal! We krijgen uitsluitend lovende reacties over dit systeem. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.