Kerstboom kopen in Waddinxveen

Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

In de donkerste maanden van het jaar, als de bladeren van de bomen vallen en koning winter in aantocht is, brengt een kerstboom van Echte Kerstboom licht in de duisternis. Alleen de geur van de naalden brengt je al in feestelijke sferen. Daar kan geen kunstkerstboom tegenop.

Online een kerstboom bestellen in Waddinxveen

Het is alleen altijd zo’n gedoe. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Weg met de dennennaalden in de bekleding van uw auto, de hars die er nauwelijks uit te krijgen is en de onderlinge strijd over het vervoer van de boom.  Koop online een kerstboom bij Boerderij ’t Geutjen. Vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen gratis thuisbezorgd in Waddinxveen.

Boerderij ’t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. Wat veel mensen niet weten, is dat een kerstboom veel verzorging nodig heeft. Een gemiddelde boom staat zeven jaar op het land voor hij de grootte van twee meter bereikt. Zo’n boom moet drie keer per jaar worden bijgeknipt om hem in model te houden. Dat gebeurt allemaal met de hand. En dan moet het onkruid ook nog eens driemaal per jaar worden weggemaaid.

waddinxveen

De mooiste kerstboom van Waddinxveen bestelt u online bij Echte Kerstboom. Gratis thuisbezorgd!

Echte Kerstboom: dé webshop in kerstbomen

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ’t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. We waren daarmee een van de eersten van Nederland. Misschien heeft u ons wel op televisie gezien op het RTL Nieuws of gehoord op de radio bij Evers Staat op met Frank Dane. Ons concept is uniek omdat de bomen direct van ons land komen en niet – zoals vaak gebeurd – al weken eerder gezaagd zijn in Duitsland, Denemarken of Noorwegen en daarna verscheept zijn naar Nederland. Een boom van ons is dus niet alleen duurzamer, maar je steunt ook nog eens een lokale ondernemer. Shop local.

Wat verkopen wij zoal in onze webshop? U vindt hier de Nordmann en de Servische spar. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd door een pakketdienst. Of u nu in Amsterdam, Maastricht, Groningen, Den Haag of Waddinxveen woont – maakt niet uit. De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger. Bomen van groter formaat kunnen uiteraard ook opgehaald worden in Doetinchem. (Onze kwekerij zit vlakbij afslag Doetinchem-Oost.)

Bestel meteen een kerstboomstandaard

Nog een laatste noot: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Met een beetje geluk blijft de boom zo tot Allerheiligen – de dag waarop een kerstboom traditiegetrouw wordt opgeruimd – naaldvast.

Op onze website, maar ook op ons erf, is dit systeem al jaren een bestseller. Verschillende klanten lieten ons weten dat ze nog nooit zo makkelijk een boom hebben opgezet en noemden deze methode ‘de uitvinding van de eeuw.’Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Kerstboom gratis thuisbezorgd in Waddinxveen

Heb je inmiddels ook al zin om de kerstboom te versieren met kerstballen, kerstlichtjes en engelenhaar? Of hou je het juist simpel en zet je alleen een kerstboom naast je voordeur? We hebben voor elk wat wils.

Bekijk hier onze webshop.

Echte Kerstboom wenst je alvast fijne en warme feestdagen toe!