Kerstboom kopen in Utrecht Lombok. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis bezorgd!

Haal de kerst in huis met een kerstboom van Boerderij ‘t Geutjen – úw kerstboomspecialist in de omgeving van Utrecht Lombok.

Boerderij ‘t Geutjen
is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Bij ons wordt elke boom met zorg behandeld. Wist u dat een gemiddelde kerstboom ongeveer zeven jaar op ons land staat voordat hij wordt gerooid? En dat elke boom drie maal per jaar handmatig wordt bijgeknipt om hem in model te houden? Om over het maaien nog maar te zwijgen – drie maal per jaar wordt het onkruid weggemaaid om de bomen optimaal te kunnen laten groeien.

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ‘t Geutjen ook online kerstbomen. Het principe is heel simpel: elke kerstboom die u voor 14:00 uur besteld, wordt diezelfde dag nog gezaagd en naar u verzonden. Verser kan niet! We verkopen in onze webshop twee soorten kerstbomen: de Nordmann, met de zachte naalden, en de blauwspar. De bomen worden gratis en voor niets in heel Nederland geleverd – ook in Utrecht. Vers en goedkoop – dat zijn de kernwoorden waar wij naar streven. De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste mededeling: al onze bomen worden voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden altijd kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bestel hier uw Echte Kerstboom.