Kerstboom kopen in Tilburg. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

De geur van een verse kerstboom in uw woonkamer. Als dat niet het ultieme kerstgevoel oproept, dan weten wij het ook niet meer. Als u op zoek bent naar een verse kerstboom in Tilburg en de omgeving van Tilburg, dan bent u bij Boerderij ‘t Geutjen aan het goede adres.

Boerderij ‘t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. En dat is nodig – een kerstboom is immers een natuurproduct. De bomen worden stuk voor stuk met de hand geknipt, onkruidvrij gehouden en gerooid. Wist u trouwens dat een gemiddelde kerstboom er zeven jaar over doet om de lengte van twee meter te bereiken? En dan we de boom drie keer per jaar – en dus meer dan twintig keer in totaal – met de hand bij moeten snoeien om hem in model te houden?

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ‘t Geutjen ook kerstbomen – te weten: de Nordmann en de Blauwspar – via een webshop. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd door een pakketdienst. De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste mededeling: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Neem een kijkje in onze webshop.