Kerstboom kopen in Slagharen. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

Bent u op zoek naar een mooie en verse kerstboom in de buurt van Slagharen? Of staat u misschien wel op het welbekende ponypark en zoekt u een leuke boom voor in uw huisje? Zoek dan niet verder.

Boerderij ‘t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. Wist u bijvoorbeeld dat een gemiddelde kerstboom er ongeveer zeven jaar over doet om te volgroeien? Dat elke boom die zeven jaar op het veld staat, meer dan twintig keer met de hand wordt bijgeknipt om hem in model te houden? En dat we drie keer per jaar handmatig het onkruid wegmaaien om de bomen optimaal te kunnen laten groeien?

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ‘t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. Een online verkooppunt. U vindt hier de Nordmann en de Servische spar. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd door een pakketdienst. De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste noot: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.