Kerstboom kopen in Rotterdam Coolsingel. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis bezorgd!

U bent op zoek naar een kerstboom van goede kwaliteit in de omgeving Rotterdam Coolsingel? Kerstboomkwekerij Boerderij ‘t Geutjen helpt u graag verder.

Boerderij ‘t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Bij ons wordt elke boom met zorg behandeld. Wist u dat een gemiddelde boom zeven jaar moet groeien eer hij in uw woonkamer staat? Dat het kerstbomenveld drie maal per jaar met de hand gemaaid moet worden om de kerstbomen onkruidvrij te houden? En dan elke boom gemiddeld drie keer per jaar handmatig geknipt moet worden om hem in model te krijgen?

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ‘t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. We verkopen twee soorten: de Nordmann, die met die zachte naalden, en de Blauwspar. De bomen worden gratis en voor niets in heel Nederland geleverd – ook in Amsterdam. Vers en goedkoop – dat zijn de kernwoorden waar wij naar streven. Als u vandaag voor 14:00 uur een kerstboom bij ons besteld, wordt hij diezelfde dag nog gezaagd en verzonden, zodat u hem morgen al in huis heeft. Haal de kerst naar binnen! De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste mededeling: onze kerstbomen worden voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard – slechts vijftien euro, massief materiaal – heeft u uw boom binnen drie seconden altijd kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bestel hier uw Echte Kerstboom.