Kerstboom kopen in Lochem. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

Kerstboom kopen in Lochem? Bespaar uzelf de naalden in de bekleding van uw auto de hars op de achterbank en de pijnlijke handen van het tillen. Koop online een verse kerstboom. Vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen – zo van het land – bij u gratis aan huis bezorgd. Of kom de boom zelf graven of zagen. Onze kwekerij is gevestigd in het buitengebied van Doetinchem waar heel wat hectaren kerstbomen op u staan te wachten. Kijk op www.geiutjen.nl voor meer informatie.

Boerderij ’t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. Wat veel mensen niet weten, is dat een kerstboom veel verzorging nodig heeft. Een gemiddelde boom staat zeven jaar op het land voor hij de grootte van twee meter bereikt. Zo’n boom moet drie keer per jaar worden bijgeknipt om hem in model te houden. Dat gebeurt allemaal met de hand. En dan moet het onkruid ook nog eens driemaal per jaar worden weggemaaid.

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ’t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. Een online verkooppunt. U vindt hier de Nordmann en de Servische spar. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd door een pakketdienst. Of u nu in Amsterdam, Maastricht, Groningen, Den Haag of Lochem woont – waar u woont maakt niet uit. De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger. Bezorging.

Nog een laatste noot: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.