Kerstboom kopen in Hilversum. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

Hilversum. Mediastad. Nergens is de kerst zo aanwezig als in de studio’s op het Mediapark. Maar ook voor de treurbuis moet het gezellig zijn. Haal de kerst daarom in huis met een geurende denneboom van kerstboom kwekerij Boerderij ‘t Geutjen.

Boerderij ‘t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. Wist u bijvoorbeeld dat een gemiddelde kerstboom er ongeveer zeven jaar over doet om te volgroeien? Dat elke boom die zeven jaar op het veld staat, meer dan twintig keer met de hand wordt bijgeknipt om hem in model te houden? En dat we drie keer per jaar handmatig het onkruid wegmaaien om de bomen optimaal te kunnen laten groeien?

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ‘t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. U vindt hier de Nordmann en de Servische spar. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd door een pakketdienst. De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste noot: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.