Kerstboom kopen in Hardenberg. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

In de donkerste maanden van het jaar, als de bladeren van de bomen vallen en koning winter in aantocht is, brengt een kerstboom van licht in de duisternis. Alleen de geur van de naalden brengt je al in feestelijke sferen.

Het is alleen altijd zo’n gedoe. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Weg met de dennennaalden in de bekleding van uw auto, de hars die er nauwelijks uit te krijgen is. Koop online een kerstboom bij Boerderij ’t Geutjen. Vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen gratis thuisbezorgd in Hardenberg.

Boerderij ’t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. Wat veel mensen niet weten, is dat een kerstboom veel verzorging nodig heeft. Een gemiddelde boom staat zeven jaar op het land voor hij de grootte van twee meter bereikt. Zo’n boom moet drie keer per jaar worden bijgeknipt om hem in model te houden. Dat gebeurt allemaal met de hand. En dan moet het onkruid ook nog eens driemaal per jaar worden weggemaaid.

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ’t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. U vindt hier de Nordmann en de Servische spar. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd door een pakketdienst. Of u nu in Amsterdam, Maastricht, Groningen, Den Haag of Hardenberg woont – maakt niet uit. De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste noot: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.