Kerstboom kopen in Halle. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

U woont in Halle en bent op zoek naar een mooie kerstboom? Boerderij ‘t Geutjen uit Doetinchem helpt u graag verder met een verse kerstboom van onze eigen kwekerij. Vandaag gezaagd, morgen gratis in huis. Hoe klinkt dat? Zelf ophalen – of nog leuker: zelf uw boom zagen of uitgraven – behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Boerderij ‘t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij, gevestigd in Doetinchem, vlakbij de afrit Doetinchem-Oost, krijgt elke boom de zorg die het verdient. Want bij het kweken van een kerstboom komt meer kijken dan u denkt. Wist u dat een kerstboom er gemiddeld zeven jaar over doet om de lengte van twee meter te bereiken? Of dat elke boom die van onze kwekerij afkomstig is in zijn leven ruim twintig keer handmatig is gesnoeid? Om over het maaien van het onkruid (drie keer per jaar) nog maar te zwijgen.

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ‘t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd. De volgende dag wordt de boom dan bij uw bezorgd. Verser kan niet! En de hars en dennennaalden op de bekleding van uw auto kunt u waarschijnlijk ook als kiespijn missen. De kerst in huis halen is leuk – maar dan het liefst wel zo makkelijk mogelijk.

De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste opmerking: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden loodrecht en muurvast in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Neem een kijkje in onze webshop.