Kerstboom kopen in Delfzijl? Online kerstboom bestellen met gratis bezorging? Bestel uw kerstboom online bij Boerderij ‘t Geutjen. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gezaagd en verstuurd. Dat is dus veel milieuvriendelijker dan een kerstboom importeren vanuit het buitenland – zoals supermarkten en tuincentra veelal doen. De boom wordt daarna binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd.

Kerstboom kopen in Delfzijl

O denneboom, o, denneboom… Kerst is niet compleet zonder kerstboom. Een échte kerstboom. Want zeg nu zelf: wat is kerstmis zonder de geur van dennennaalden in huis? Die heerlijke lucht brengt je meteen in gezellige kerstsferen. Echte Kerstboom verkoopt die heerlijk geurende kerstboom in een online webshop en bezorgt ze gratis bij u thuis.

Hoe gaat het in zijn werk? U kiest welke kerstboom u graag in uw huis heeft staan. Bijvoorbeeld een Servische spar met kluit en mand. Een Servische spar is een snelgroeiende kerstboom die lekker smal blijft. Daarom is hij populair om in de huiskamer te plaatsen. De boom heeft groene naalden met een blauwgroene onderkant. Door de kleur van de naalden wordt de boom weleens verward met een blauwspar, maar dat is toch echt een andere soort. De Servische spar is daarom niet minder mooi!

delfzijl

Kerstboom kopen in Delfzijl? Online bestellen en gratis thuisbezorgen kan bij Echte Kerstboom

Nordmann en meer

Een andere denneboom die veel verkocht wordt, is de Nordmann. Dit is een zeer gewilde kerstbomensoort, omdat de naalden nauwelijks uitvallen (hij is erg naaldvast) en ook niet prikken. De Nordmannspar is zelfs de populairste kerstboom van Nederland.

De Nordmann hebben we in de lengte van 150 tot 350 centimeter. De boom geeft een heerlijke harsgeur af die je al ruikt als je de boom een paar dagen in huis hebt staan. Nordmann is een relatief dure kerstbomensoort, maar is zijn geld meer dan waard. De boom groeit erg langzaam, een exemplaar van zo’n twee mater staat makkelijk een jaar of acht bij ons op het land, vandaar dat de prijzen voor deze boom iets hoger liggen dan de prijzen voor de andere dennebomen.

Online kerstboom bestellen Delfzijl

Boerderij ‘t Geutjen verkoopt al bijna veertig jaar kerstbomen in de Achterhoek. Op ons eigen kerstbomenveld verbouwen we de kerstbomen die we in de maanden november en december op ons erf en in onze webshop verkopen. Door de jaren heen hebben we tienduizenden kerstbomen verkocht in heel Nederland. Of je nu in Groningen of Maastricht woont, Vlissingen of Leeuwarden, Nijmegen of Arnhem, Utrecht of Delfzijl – wij bezorgen onze kwaliteitsbomen gratis aan huis. De kerstbomen worden vers van ons land gehaald. Kijk op onze fotopagina voor een impressie.

Kerstboom versieren

Wanneer hoor je een kerstboom op te zetten en te versieren met lampjes, kerstballen en een piek? Dat schilt per land. In Noorwegen bijvoorbeeld zetten ze de kerstboom van origine pas op 23 december op.

Nederland heeft geen vaste datum om te kerstboom op te zetten. De meeste mensen, zo weten we uit ervaring, zetten Nederlanders de boom na Sinterklaas op. Na 5 december loopt het storm op ons erf en in onze webshop. Daarbij moeten we wel vermelden dat mensen steeds vroeger een denneboom kopen. Ook halverwege november en begin december verkopen we al veel bomen. Nederlanders houden namelijk van gezelligheid en willen de gezelligste maanden van het jaar zo lang mogelijk rekken. Een kerstboom dient van oudsher na Driekoningen (6 januari) weer opgeruimd te worden.

Kerstboom standaard

Een van de bestsellers van de afgelopen jaren is de Easyfix standaard. Deze kerstboomstandaard is super handig omdat je de kerstboom in 3 tellen kaarsrecht hebt staan. Je kunt de boom bovendien water geven, waardoor de kerstboom langer mooi blijft en minder naalden verliest. (Lees hier onze verzorgingstips.) In de video hieronder legt tuinman Rob Verlinden uit hoe de standaard werkt.