Kerstboom kopen in Breda. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

Wat is er nu leuker dan een echte kerstboom in huis? Boerderij ‘t Geutjen helpt u graag met een verse kerstboom van onze eigen kwekerij. De boom wordt door het gehele land gratis bij u geleverd – ook als in de omgeving van Breda woont.

Boerderij ‘t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Vakmanschap staat bij ons voorop. Bij ons krijgt elke boom nog de zorg die het verdient. Want bij het kweken van een kerstboom komt meer kijken dan u denkt. Wist u dat een kerstboom er gemiddeld zeven jaar over doet om de lengte van twee meter te bereiken? Of dat elke boom die van onze kwekerij afkomstig is in zijn leven ruim twintig keer handmatig is bijgesnoeid? Om over het maaien van het onkruid (drie keer per jaar) nog maar te zwijgen.

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ‘t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd. De volgende dag wordt de boom dan bij uw bezorgd. Verser kan niet! En de hars en dennennaalden op de bekleding van uw auto mist u nu ook als kiespijn.

De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste opmerking: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden loodrecht en muurvast in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Neem een kijkje in onze webshop.