Kerstboom kopen in Almere. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

U bent op zoek naar een verse kerstboom in de omgeving van Almere? Haal dan de kerst in huis met een kerstboom van Boerderij ‘t Geutjen! De kwaliteit is goed en de prijs is niet duur.

Boerderij ‘t Geutjen is al bijna dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. Wist u bijvoorbeeld dat een gemiddelde kerstboom er ongeveer zeven jaar over doet om te volgroeien? Dat elke boom die zeven jaar op het veld staat, meer dan twintig keer met de hand wordt bijgeknipt om hem in model te houden? En dat we drie keer per jaar handmatig het onkruid wegmaaien om de bomen optimaal te kunnen laten groeien?

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ‘t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag door een van onze medewerkers gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd door een pakketdienst. De maximale lengte voor de bomen – te weten Nordmann en blauwspar – die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste noot: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Neem een kijkje in onze webshop.