Echte Kerstboom in de media

In 2016 zijn wij gestart met onze webshop voor echte kerstbomen. In enkele jaren tijd hebben we met ons kleine Achterhoekse bedrijf al meerdere malen het nieuws bereikt. En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Hieronder een overzicht van enkele nieuwsitems waarin Echte Kerstboom is verschenen. Wij hebben o.a. in het AD gestaan, waren op RTL nieuws te zien en waren te horen in de ochtendshow van Edwin Evers.

Holly | Kerstgeit

Algemeen Dagblad – november 2017

In november 2017 kwam het Algemeen Dagblad een reportage bij ons maken over onze destijds nieuwe webshop in kerstbomen. Hier is een videoreportage over gemaakt. Daarnaast is er een nieuwsbericht in de krant verschenen. Lees het nieuwsbericht hier.

 

Omroep Gelderland – december 2017

In december 2017 kwam ook Omroep Gelderland bij ons filmen om een reportage te maken over de online kerstboomverkoop. Ook hier is een videoreportage over gemaakt, waarin te zien is hoe onze kerstbomen naar het postkantoor worden gebracht. Lees het nieuwsbericht van Omroep Gelderland hier.

 

Algemeen Dagblad – december 2017

In december 2017 publiceerde het Algemeen Dagblad een artikel over het feit dat de kerstboom steeds vroeger opgezet wordt, maar ook steeds sneller de deur weer uit gaat. Ook hier wordt onze webshop in benoemd. Lees het artikel hier.

 

Echte Kerstboom in het Algemeen Dagblad

 

December 2018: Echte Kerstboom bij Evers Staat Op

In december 2018 was Echte Kerstboom ook in de radio-uitzending van Evers Staat Op op Radio 538. Helaas is dit geluidsfragment niet meer terug te luisteren.