Bestel uw echte kerstboom online en laat ’m thuisbezorgen bij www.echtekerstboom.nl!

Echte kerstboom bestellen – gratis thuisbezorgd

Ga voor gemak, en laat uw echte kerstboom dit jaar gratis bij u thuisbezorgen! In onze webshop bestelt u gemakkelijk en snel online een echte, verse kerstboom. Bomen tot 1.75 meter worden wanneer ze op werkdagen voor 14:00 uur zijn besteld, dezelfde dag nog door ons verzonden. Vaak kunt u dan de volgende dag al genieten van de heerlijke geur van een echte kerstboom in huis.

Echte kerstboom online bestellen

De voordelen van een echte kerstboom

Elk jaar is het weer een hele onderneming die misschien wel veel stress met zich meebrengt: het uitzoeken van een kerstboom, het optuigen en na enkele weken het opruimen van de boom. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken doen wij het sjouwwerk voor u en bezorgen wij uw prachtige echte kerstboom gewoon bij u thuis. Geleverd tot aan de voordeur zodat u zich direct bezig kunt houden met het leuke werk: het versieren van de kerstboom en er vervolgens heerlijk van genieten.

Bij Echte Kerstboom houden wij van echte kerstbomen. Want echte kerstbomen kennen veel voordelen, namelijk:

  • Door voor een echte kerstboom te kiezen heeft u elk jaar een unieke kerstboom in huis. Geen enkele echte kerstboom is hetzelfde, en daardoor raakt u nooit uitgekeken op uw echte boom;
  • Een echte kerstboom verspreidt vaak een heerlijke geur waarmee je het kerstgevoel zo in huis haalt;
  • Echte kerstbomen worden op kerstboomvelden gekweekt. Samen produceren de bomen tijdens hun groeiproces veel zuurstof, wat het milieu ten goede komt;
  • Wanneer u uw echte kerstboom goed verzorgd gaat deze een hele lange tijd mee. Bekijk onze verzorgingstips voor meer informatie over de juiste verzorging van uw kerstboom.

Over Echte Kerstboom

Bent u na het lezen van de voordelen enthousiast geworden, en wilt u dit jaar een echte kerstboom zonder gedoe thuis laten bezorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al meer dan 35 jaar verkoopt Boerderij ‘t Geutjen hun kerstbomen van eigen kwekerij aan huis. In 2016 zijn zij naast de verkoop aan huis ook gestart met de online verkoop van echte kerstbomen in een webshop. Zo is de webshop van Echte Kerstboom geboren.

De kerstbomen worden na bestelling vers voor u gezaagd op het kerstbomenveld. Bomen tot 1.75 meter worden per post verstuurd. Grotere kerstbomen, de XL & XXL bomen, worden per koerier bij de klanten thuisbezorgd. In de webshop kunt u o.a. de populaire Nordmann kerstbomen, Servische spar of Fijnspar bestellen.

Kerstbomenveld van Echte Kerstboom

Meer weten?

Wilt u meer weten over Echte Kerstboom? Ga dan naar onze webshop of bekijk onderstaande video, gemaakt door het Algemeen Dagblad, voor meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.