Bestel uw echte kerstboom gemakkelijk en snel online

Online een echte kerstboom bestellen

Wilt u dit jaar genieten van een mooie en echte kerstboom, maar hiervoor de deur niet uit? Bestel uw echte kerstboom dan gemakkelijk en snel online bij www.echtekerstboom.nl! Onze kerstbomen zijn vers van het land en worden na bestelling direct voor u gezaagd op ons kerstbomenveld.

Echte kerstboom online bestellen

Over Echte Kerstboom

Boerderij ’t Geutjen is al meer dan vijfendertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. Wat veel mensen niet weten, is dat een kerstboom veel verzorging nodig heeft. Een gemiddelde boom staat zeven jaar op het land voor hij de grootte van twee meter heeft bereikt. Daarnaast zijn wij bijna dagelijks bezig met het snoeien, bewateren en onkruid-vrij houden van onze kerstbomen. Alles met één doel: om u met Kerst van een zo’n mooi mogelijke kerstboom te voorzien.

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ’t Geutjen ook kerstbomen via een webshop genaamd Echte Kerstboom. In deze webshop verkopen wij o.a. Nordmann kerstbomen, de Servische Spar en de Fijnspar. Al onze kerstbomen worden gekweekt op eigen Doetinchemse zandgrond.

Nordmann, Servische Spar en Fijnspar

Wij kweken Nordmann kerstbomen, de Servische spar en de Fijnspar en verkopen deze online in onze webshop in verschillende maten. Wij verkopen bomen van 1.50 tot 3.00 meter. Kerstbomen tot 1.75 meter worden per post naar u verstuurd. Voor deze kerstbomen geldt: op werkdagen voor 14:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden en vaak de volgende dag al in huis. XL en XXL kerstbomen met een lengte van 2 tot 3 meter worden op dins- en donderdagen door een koerier bezorgd. Op de kalender op onze website kunt u aangeven op welke datum u uw XL of XXL kerstboom bezorgd wilt hebben. De verzending is gratis.

Onze kerstbomen zijn vers van het land en dat maakt Echte Kerstboom uniek. Bestelde kerstbomen worden op de dag van verzending vers voor u gezaagd op ons kerstbomenveld. Met de juiste verzorging kunt u lang genieten van onze verse kerstbomen. Meer weten? Lees dan onze verzorgingstips. 

Online kerstboom bestellen

Voordelen online kerstboom bestellen

Het uitzoeken en vervoeren van een echte kerstboom is altijd een hele onderneming. Daarom zijn wij in 2016 met onze webshop gestart om het voor onze klanten gemakkelijk te maken. Het online bestellen van een kerstboom kent namelijk veel voordelen, zoals:

  • De auto blijft heerlijk schoon. Geen hars of dennennaalden op de bekleding. Wij leveren uw kerstboom voor uw deur af;
  • Een echte kerstboom is een natuurproduct. Geen enkele kerstboom is hetzelfde, waardoor u elk jaar een unieke boom heeft;
  • Gemakkelijk vanuit uw luie stoel een kerstboom bestellen. U hoeft niet meer door weer en wind;
  • Door uw boom online te bestellen hoeft u niet de deur uit, helemaal veilig en coronaproof;
  • Bij Echte Kerstboom bent u verzekerd van een kerstboom vers van het land. Een dag voor verzending zagen wij uw kerstboom, waardoor u altijd een 100% verse kerstboom heeft;
  • U betaalt bij ons geen verzendkosten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Echte Kerstboom? Ga dan naar onze webshop of bekijk onderstaande video, gemaakt door het Algemeen Dagblad, voor meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.