Online kerstboom bestellen in Schiedam Centrum. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

U bent op zoek naar de mooiste kerstboom van Schiedam? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Echte Kerstboom stuurt u hem namelijk graag op.

Het werkt heel simpel: als u vandaag voor 14:00 uur een boom bij ons bestelt, dan zagen we hem diezelfde zag nog op het kerstbomenveld rondom onze boerderij en doen hem meteen op de post. De volgende dag heeft u dan de kerstboom in huis – zo vers als maar kan. De vorige dag stond hij immers nog in de volle aarde.

Online kerstboom bestellen

Boerderij ’t Geutjen is al meer dan dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld.
Wist u dat een gemiddelde kerstboom zo’n zeven jaar moet groeien voordat hij gerooid kan worden? En dat een boom drie keer per jaar moet worden gesnoeid om hem in model te houden? Daarnaast moet het kerstbomenveld ook meerdere keren per jaar gemaaid worden om het onkruid eronder te houden. Op onze kwekerij gebeurt dat nog allemaal met de hand.

Echte kerstboom online kopen

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ’t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. U vindt hier de Nordmann en de Servische spar, maar ook andere soorten in verschillende maten. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden (als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst) nog dezelfde dag gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd. Of u nu in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag of Schiedam woont.

Nog een laatste noot: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.