Online kerstboom bestellen in Eelde. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

U bent op zoek naar een mooie en verse kerstboom in Eelde? Zoek dan niet verder! U bent bij ons aan het juiste adres.

Wij zagen op bestelling. Vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen gratis in huis. Als we uw bestelling binnen hebben gaan we ons kerstbomenveld op, zoeken een mooie boom voor u uit, zagen hem om en sturen hem op. Verser kan niet!

Vers van het land!

Boerderij ’t Geutjen is al meer dan dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom nog met zorg behandeld. Wat veel mensen niet weten, is dat een kerstboom veel verzorging nodig heeft. Een gemiddelde boom staat zeven jaar op het land voor hij de grootte van twee meter heeft bereikt. Zo’n boom moet drie keer per jaar worden bijgeknipt om hem in model te houden. Dat gebeurt bij ons  allemaal met de hand. En dan moet het onkruid ook nog eens driemaal per jaar worden weggemaaid – u begrijpt: we hebben er het hele jaar door een dagtaak aan.

Echte kerstboom kopen

Sinds 2016 verkoopt Boerderij ’t Geutjen ook kerstbomen via een webshop. U vindt hier de Nordmann en de Servische spar, maar ook andere bomen in verschillende maten. De bomen die u via deze website kunt bestellen, worden – als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst – nog dezelfde dag gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd door een pakketdienst. Of u nu in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag of Eelde woont – het maakt niet uit. De maximale lengte voor de bomen die online verkocht worden, is 1.75 meter. Dit in verband met de rug van uw postbezorger.

Nog een laatste noot: de kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze kerstboomstandaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.