Online kerstboom bestellen in Berlicum. Vandaag vers gezaagd, morgen gratis in huis!

De mooiste kerstboom van Berlicum koopt u bij Echte Kerstboom. Vandaag besteld, morgen in huis. En altijd vers gezaagd!

Ons concept werkt heel simpel: als u vandaag voor 14:00 uur een boom bij ons bestelt, dan zagen we hem diezelfde zag nog op het kerstbomenveld rondom onze boerderij in Doetinchem. We doen de kerstboom vervolgens meteen op de post. De volgende dag wordt hij voor uw deur afgeleverd. Verser dan dat krijgt u hem niet! En nog wat voordelen: u hoeft de deur niet uit in deze kou, u heeft geen last meer van naalden op de achterbank van uw auto en ook uw handen blijven gespaard van het gesjouw met een prikkende kerstboom.

Online kerstboom bestellen

Boerderij ’t Geutjen is al meer dan dertig jaar dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Op onze kleine kwekerij wordt elke boom met zorg behandeld. Het is nog een hele klus om een klein dennetje uit te laten groeien tot de kerstboom die bij u in de woon kamer staat. Een boom staat gemiddeld zeven jaar op het land voordat hij gerooid kan worden. Nordmann-bomen staan gemiddeld zelfs tien jaar in de volle aarde voordat zij omgezaagd worden. Onze bomen worden elk jaar drie keer handmatig bijgeknipt om ze in model te houden en het hele jaar door vrijgehouden van onkruid. Want dat is altijd het probleem met onkruid: het groeit helaas sneller dan de bomen zelf.

Echte kerstboom online kopen in Berlicum

Sinds 2016 bezorgd Boerderij ’t Geutjen door heel Nederland. U vindt ons assortiment in onze webshop. U vindt hier bijvoorbeeld de Nordmann en de Servische spar, maar ook andere soorten in verschillende maten worden in deze online winkel verkocht. De bomen die u via deze webwinkel kunt bestellen, worden (als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst) nog dezelfde dag gezaagd en de volgende dag gratis bij u bezorgd. Of u nu in Amsterdam of Rotterdam, Groningen of Maastricht, Zwolle of Berlicum woont.

Kerstboomstandaard

Onze kerstbomen worden allemaal voorzien van een conisch gat. Veel van onze vaste klanten hebben inmiddels een Easy Fix-standaard. Met deze standaard heeft u uw boom binnen drie seconden kaarsrecht in uw woonkamer staan. Met dit systeem kunt u uw kerstboom ook water geven, waardoor hij langer blijft staan zonder zijn naalden te verliezen. Benieuwd naar dit systeem? Hier vindt u meer informatie.

Bekijk hier onze webshop.