De Easyfix kerstboomstandaard

Bij onze kerstbomen verkopen wij ook kerstboomstandaarden. In onze webshop vindt u voor elke kerstboom een passende standaard. Alles wat u moet weten over de Easyfix kerstboomstandaard leest u op deze pagina.

De Easyfix kerstboomstandaard

Binnen enkele seconden uw kerstboom kaarsrecht

Met een kerstboomstandaard van Easyfix staat uw kerstboom binnen enkele seconden kaarsrecht. Hoe werkt het? Bij Echte Kerstboom zagen wij uw kerstboom na bestelling vers voor u op ons kerstboomveld. Vervolgens boren wij hier standaard een conisch gat in de stam in voordat we de boom versturen.

Met een EasyFix kerstboomstandaard zet u uw kerstboom binnen 5 seconden op deze standaard. De kerstboom staat kaarsrecht en stevig, en door het waterreservoir in de standaard kunt u uw kerstboom water geven. Hierdoor behoud de kerstboom langer zijn naalden en blijft deze nog langer mooi. Het opzetten van de kerstboom is zo gepiept: hier heeft u geen gereedschap voor nodig. Bekijk de video onderaan deze pagina voor meer informatie.

Stalen Easyfix kerstboomstandaard

Voor elke kerstboom een passende standaard

Welke standaard geschikt is voor uw kerstboom hangt af van de grootte van uw boom. Bij elke kerstboom in onze webshop verkopen wij een passende standaard. Let er bij het bestellen op dat u de juiste standaard kiest. Wanneer de standaard te licht of te klein is voor de kerstboom die u bestelt kan deze omvallen.

Kerstbomen tot 1,75 meter

Voor bomen tot 1,75 meter kunt u onze kunststof Easyfix kerstboomstandaard gebruiken. De kunststof standaard is licht van gewicht maar prima geschikt voor bomen van deze maat. Deze standaard is verkrijgbaar voor € 20,00 in de kleur groen.

Kerstboomstandaard Easyfix kunststof
Kunststof Easyfix kerstboomstandaard

.

Kerstbomen van 2 tot 2.5 meter

Voor bomen van 2 tot 2.5 meter verkopen wij de XL Easyfix kerstboomstandaard. Deze standaard is gemaakt van staal en daarom geschikt voor grotere bomen. De XL standaard heeft een doorsnede van 39 cm en is verkrijgbaar in de kleur donkergroen.

.

Kerstbomen vanaf 2.5 meter

Voor bomen vanaf 2.5 meter verkopen wij de XXL Easyfix kerstboomstandaard. Ook deze standaard is gemaakt van staal en uitgerust in de kleur groen. De XXL standaard heeft een doorsnede van 49 cm.

Let op: wanneer u een kerstboom met standaard besteld, wordt de standaard tussen de takken van de boom verpakt. 

.

Opzetten maar!

De kerstboom opzetten is zo gebeurd met een standaard van EasyFix. Bekijk in onderstaande video hoe dit werkt.