Kerstboom gratis bezorgd door heel Nederland

U wilt een kerstboom kopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Zwolle – of waar dan ook in Nederland – en heeft geen zin in vieze handen en naalden op de achterbank van uw auto? Bestel dan een kerstboom bij Echte Kerstboom.

Vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen gratis in huis. Als wij uw bestelling binnen hebben gaan we naar ons eigen kerstbomenperceel om een mooie kerstboom voor u te zagen. Deze doen we dezelfde dag nog op de post, zodat u hem de volgende dag al in huis heeft.

Echte Kerstboom is de webwinkel van kerstboomkwekerij Boerderij ‘t Geutjen in Doetinchem. Al meer dan dertig jaar zijn wij dé kerstboomkwekerij van de Achterhoek. Onze bomen worden met zorg behandeld en zijn altijd vers.

Neem een kijkje in onze webshop en bestel een boom naar keuze. Wij wensen u alvast prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *