Landelijke aandacht voor Echte Kerstboom

Landelijke aandacht voor Echte Kerstboom! Het AD kwam onlangs namelijk langs met een cameraploeg om het concept achter deze website te filmen. Want hoe werkt het nu precies? Je bestelt een boom – en dan? Marnix Muller van kerstboomkwekerij Boerderij ‘t Geutjen geeft uitleg. Uit het artikel: “In de webshop klikken mensen op de kerstboom van hun keus en vervolgens gaat de Doetinchemmer het land op om ‘m vers te zagen. De boom wordt ingepakt met de nettenmachine en gaat vervolgens op de post. De volgende dag in huis. ,,Nee, er hoeft geen extra doos omheen. De bomen gaan zo mee met de bezorger. Kaartje met het adres eraan, klaar’’, vertelt Muller, naast een vers ingepakte, manshoge Nordmann.”

Het ochtendprogramma Evers Staat Op van Radio 538 belde onlangs met Marian Muller over dit concept.

Het artikel in het AD kunt u hier in zijn geheel lezen.

Neem hier een kijkje in onze webshop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *